Wednesday, August 06, 2008

From Utusan Today

Story 1: Padang Bola FRIM Pilihan Maya Karin

(Oleh ROHANI IBRAHIM )

KUALA LUMPUR 5 Ogos – Pelakon popular, Maya Karin memilih tema alam semula jadi bagi majlis perkahwinannya yang akan berlangsung di padang bola Institut Penyelidikan Hutan Malaysia (FRIM) di Kepong dekat sini pada 29 Ogos ini. Maya berkata, majlis perkahwinan di padang bola itu tidak akan menggunakan banyak perkakas elektrik termasuk pendingin hawa.


“Makanan yang akan dihidangkan juga adalah makanan tempatan yang berkonsepkan pemakanan sihat. Tidak ada makanan yang diimport seperti strawberi dan sajian barat,” katanya ketika datang ke pejabat Utusan Malaysia di sini hari ini untuk mengedarkan kad perkahwinannya.

MrsNordin says: Hee.. hee... macam sindir Siti Nurhaliza saja... :)



Story 2: Ah long: Wan Nor Azlin jumpa Biro Pengaduan MCA

KUALA LUMPUR 5 Ogos – Setelah hampir sebulan diganggu ah long, pelakon Wan Nor Azlin Wan Mohd. Husain, yang hilang punca berikutan suaminya dikatakan gagal melangsaikan hutang dengan ceti, kini terpaksa merujuk masalahnya kepada Biro Pengaduan MCA.


Jumaat lalu, beliau membuat laporan kepada biro itu yang banyak mengendalikan kes-kes sedemikian. Hari ini, Wan Nor Azlin, 39, mengadakan sidang akhbar mendedahkan masalah itu di ibu pejabat MCA di sini.

Suaminya, Mohd. Yazli Yaacob, 38, yang menghilangkan diri sejak 10 Julai lalu dipercayai telah berhutang dengan sekurang-kurangnya 30 ah long sehingga pinjamannya mencecah kira-kira RM200,000.

MrsNordin says: Hmph... kesian dia ni. Hampas punya husband! Dah lah suruh orang tu acted in his p*r*o movie, lepas kawin cabut ~ tinggalkan minah ni & anak2 with hutang keliling pinggang. A real asshole!

(Btw, did any one watch the video? I did ~ a long time ago. Very kinky..! )

21 comments:

Anonymous said...

confirm hampeh laki loser tuh!

Anonymous said...

Dear Mrs. Nordin,

Thoroughly enjoy reading your blog (one of my regular web clicks). One of my leisure reads.

Please keep your entries coming!

Warm regards
FD from Dublin Ireland

MrsNordin said...

Hi anon #1,

Betul hampeh, kan?

MrsNordin said...

Hi FD,

Thanks for dropping by. It's a pleasure to know that people actually enjoy reading what I've written.

Thanks again!

IBU said...

Psssttt... dia ni kan, in the same neighbourhood with my sis in law.

Sampai hati husband dia tuh! Ceh!!

Itu Ahlong, one tactic dah x leh pakai lah... people (most) have "seen" them oredi. Ehehehehh....

wanshana said...

Memang hampeh BIG time...

I used to see her at a Mini Market near my parents place in KD a few years back, but have never seen the hampeh with her. Dunno if she still stays there, though.

I hope she'll be able to sort this mess soon. Pity her...

Kak Teh said...

by the way, what is hampeh? New term for me.

When I read it, kesian pulak rasanya. Sampai hati suami dia buat macam tu - i think according to one report - he asked her to contact her only when something happens.

Kmar said...

BJ,

Hubby dia tu orang Ipoh laa... buat malu aje.. berhutang dengan Along. My mom kata adik-beradiknya berjaya.. ada doktor, akauntan.. etc..

Hutang keliling pinggang... makan diri sendiri la nih!!

Waterlily said...

Kesian...kesian...btw, i didnt watch the kinky video, tapi ada tengok still pictures sent by some gila gila frenz...first impression ..."why so s***l...?" dont know orang lain nye pendapat la...

Anonymous said...

Puan,

maya karin memang perli siti nurhaliza. hanya orang kapung macam tu sahaja yang takde taste yang serve strawberry salut coklat.

re wan azlin, laki dia lawyer, mcoba lagi. dalam pron film tu dia punya mmg small

sekian

alf

MrsNordin said...

Ibu,

Same neighbourhood with your SIL? Kesian... Rumah besar, tapi hutang along. Apa kisah?!

MrsNordin said...

WanShana,

Itu lah... M'sians ni are very forgiving. After the video shoot, lari pegi Australia. Duduk situ kejap, balik sini, can lead a normal life until this Ah Long punya incident. Just hope no new video crop up after this! :)

MrsNordin said...

Kak Teh,

Hampeh tu maksudnya "tak guna", as in hampas kelapa, you know?

Entahlah, memang kesian tengok pompuan kena tipu dengan husband yang tak guna macam ni. After all that, last2 dia blah je macam gitu. Masa belum dapat, beriya betul buat love movie, apa lah... hish.. tak kuasa!

MrsNordin said...

Kmar,

What? Orang Ipoh?? Alamak... sungguh kurang sopan!

MrsNordin said...

Waterlily,

There were some weird scenes from the video which I tak pernah buat lah. But one thing for sure, she sure used up a lot of tissues! Hee.. hee...!

MrsNordin said...

Alf,

Ha! Ha! Tergelak I baca your comment! But come to think of it, Siti actually set a trend with her strawberry dipped chocolate. Sekarang ni, merata2 orang jual chocolate fondue like that!

That guy is from MCKK? Seems like many boys from that school indulge in weird sexual conduct, ya? His d**k is small? I didn't notice coz his belly was too big!

aerobic said...

since it is brought up... my colleague said it reminds him of stabillo highlighter. u know, the fat short one? aiyo

MrsNordin said...

Aerobic,

Stabilo highlighter?? Hee... hee... really that bud, huh??

Ezza Aziz said...

Salam dari Klang,saya baca pasal atikel wan nor azlin tu, laki macam tu potong jer anu nya...pandai BUAT jer..ialah buat anak,buat hutang,buat publisiti lepas tu menyorok..Apa hal pun,salam perkenalan dari saya...enjoy reading yr blog.

MrsNordin said...

Hi Ezza,

Tergelak I baca komen you! Hee.. hee... iya, potong je anu dia tu, habis cerita! Tak guna punya orang!

Ezza Aziz said...

Salam Mrs Nordin,
Saya ni bukan la brutal sangat,hehehe
tapi saya tau pasal ahlong ni..anak buah suami saya ada terlibat dgn ahlong ni ,dah la tak bekerja ,hutang keliling pinggang..hari2 cina datang maki hamun kat rumah dia,bapak yang tua tu tolong bayar kan sebab anak nya ntah kea mana..itu pun bayar bunga jer..entah bila nak habis...Gerammmm